Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och Livsmedelsaffärer







Livs i Skepplanda

Livsmedel i Skepplanda

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 2) i Skepplanda och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Västra Götaland som ligger i närheten av Skepplanda. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Skepplanda.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Skepplanda i Västra Götaland och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Skepplanda lever kvar med någon bra mataffär.




Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Skepplanda där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Skepplanda där ni kan köpa livsmedel

Belindas Kiosk & Livs

Grönnäs 105

446 92 Skepplanda

0303-33 63 06

Tempo

Albotorget 2

446 40 Skepplanda

0303-33 81 10