Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Ljung

Livsmedel i Ljung

Det finns totalt 3 livsmedelsaffärer i Ljung där flera av dessa matvarubutiker har flera anställda som är bra på livsmedel och kan hjälp di att hitta rätt mat i butiken. Det kan vara svårt i Ljung att hitta den bästa livsmedelbutiken som gärna håller ett lågt pris. Ofta är det bra att själv handla i alla speceriaffärerna för att skaffa sig en uppfattning och vilken mataffär som man tycker verkar bäst och som man vill gynna. Information, betyg och omdöme om olika matvaruaffärer i Ljung är ofta svårt att hitta på nätet.


Då det i Ljung och i Västra Götaland finns många livsmedelsbutiker där ni kan köpa livsmedel, matvaror, specerier och andra födoämnen är det bra att kontakta flera av dem för att skaffa sig en bättre känsla för butiken. Tänk också på att det är viktigt att gynna de mindre livsmedelbutikerna så att dessa närbutiker finns kvar även i framtiden för att undvika långa då man behöver köpa en liter mjölk eller liknande.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Ljung där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Ljung där ni kan köpa livsmedel

ICA Nära

Stationsvägen 14

524 41 Ljung

0513-501 19

Matöppet

Boråsvägen 1

524 42 Ljung

0513-500 05

Shell

Alingsåsvägen 2

524 42 Ljung

0513-501 02