Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Kungshamn

Livsmedel i Kungshamn

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 2) i Kungshamn och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Västra Götaland som ligger i närheten av Kungshamn. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Kungshamn.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Kungshamn i Västra Götaland och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Kungshamn lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Kungshamn där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Kungshamn där ni kan köpa livsmedel

Coop KONSUM

Väggabacken 2

456 33 Kungshamn

010-747 03 90

ICA Supermarket Skeppet

Skeppartorget

456 31 Kungshamn

0523-66 60 40