ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Livs i Hamburgsund - Livsmedel och mat i Hamburgsund
Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Hamburgsund

Livsmedel i Hamburgsund

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 1) i Hamburgsund och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Västra Götaland som ligger i närheten av Hamburgsund. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Hamburgsund.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Hamburgsund i Västra Götaland och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Hamburgsund lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Hamburgsund där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Hamburgsund där ni kan köpa livsmedel

Johansson & Co AB, Gunnar

Udden 1A

457 45 Hamburgsund

0525-648 00