Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Dalsjöfors

Livsmedel i Dalsjöfors

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 2) i Dalsjöfors och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Västra Götaland som ligger i närheten av Dalsjöfors. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Dalsjöfors.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Dalsjöfors i Västra Götaland och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Dalsjöfors lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Dalsjöfors där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Dalsjöfors där ni kan köpa livsmedel

ICA Nära Dalköp

Storgatan 37

516 32 Dalsjöfors

033-27 00 42

Coop Konsum

Storgatan 28

516 31 Dalsjöfors

033-27 02 87