Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Bäckefors

Livsmedel i Bäckefors

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 2) i Bäckefors och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Västra Götaland som ligger i närheten av Bäckefors. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Bäckefors.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Bäckefors i Västra Götaland och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Bäckefors lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Bäckefors där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Bäckefors där ni kan köpa livsmedel

STATOIL

Uddevallavägen 6

668 40 Bäckefors

0530-360 00

KONSUM

Torggatan 9

668 40 Bäckefors

010-747 02 40