ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Livs i Åsensbruk - Livsmedel och mat i Åsensbruk
Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Åsensbruk

Livsmedel i Åsensbruk

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 1) i Åsensbruk och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Västra Götaland som ligger i närheten av Åsensbruk. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Åsensbruk.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Åsensbruk i Västra Götaland och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Åsensbruk lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Åsensbruk där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Åsensbruk där ni kan köpa livsmedel

Coop Konsum

Storvägen 32

464 40 Åsensbruk

0530-300 18