Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Trehörningsjö

Livsmedel i Trehörningsjö

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 2) i Trehörningsjö och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Västernorrland som ligger i närheten av Trehörningsjö. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Trehörningsjö.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Trehörningsjö i Västernorrland och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Trehörningsjö lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Trehörningsjö där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Trehörningsjö där ni kan köpa livsmedel

Coop Konsum

Centralgatan 31

890 54 Trehörningsjö

0662-200 27

Trehörningsjö Bensin o. Allhandel

Centralgatan 29

890 54 Trehörningsjö

0662-201 75