ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Livs i Mellansel - Livsmedel och mat i Mellansel
Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Mellansel

Livsmedel i Mellansel

Det finns totalt 3 livsmedelsaffärer i Mellansel där flera av dessa matvarubutiker har flera anställda som är bra på livsmedel och kan hjälp di att hitta rätt mat i butiken. Det kan vara svårt i Mellansel att hitta den bästa livsmedelbutiken som gärna håller ett lågt pris. Ofta är det bra att själv handla i alla speceriaffärerna för att skaffa sig en uppfattning och vilken mataffär som man tycker verkar bäst och som man vill gynna. Information, betyg och omdöme om olika matvaruaffärer i Mellansel är ofta svårt att hitta på nätet.


Då det i Mellansel och i Västernorrland finns många livsmedelsbutiker där ni kan köpa livsmedel, matvaror, specerier och andra födoämnen är det bra att kontakta flera av dem för att skaffa sig en bättre känsla för butiken. Tänk också på att det är viktigt att gynna de mindre livsmedelbutikerna så att dessa närbutiker finns kvar även i framtiden för att undvika långa då man behöver köpa en liter mjölk eller liknande.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Mellansel där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Mellansel där ni kan köpa livsmedel

Gottne Livs

Gottne 5160

895 95 Mellansel

0660-921 14

Järnvägskiosken

Centrumgatan 12

895 40 Mellansel

0661-401 57

Coop Nära

Centrumgatan 14

895 40 Mellansel

0661-400 05