Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och Livsmedelsaffärer





Livs i Långviksmon

Livsmedel i Långviksmon

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 2) i Långviksmon och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Västernorrland som ligger i närheten av Långviksmon. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Långviksmon.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Långviksmon i Västernorrland och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Långviksmon lever kvar med någon bra mataffär.




Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Långviksmon där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Långviksmon där ni kan köpa livsmedel

ICA Nära Hemlings

Hemling 1022

Låreli HB

Lomvägen 2