Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och Livsmedelsaffärer

Livs i Bergeforsen

Livsmedel i Bergeforsen

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 2) i Bergeforsen och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Västernorrland som ligger i närheten av Bergeforsen. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Bergeforsen.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Bergeforsen i Västernorrland och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Bergeforsen lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Bergeforsen där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Bergeforsen där ni kan köpa livsmedel

Örnsköldsviks Livsmedels Transport AB

Rödbetsgatan 16

ICA Nära

Krutgränd 3