Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och Livsmedelsaffärer





Livs i Skelleftehamn

Livsmedel i Skelleftehamn

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 2) i Skelleftehamn och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Västerbotten som ligger i närheten av Skelleftehamn. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Skelleftehamn.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Skelleftehamn i Västerbotten och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Skelleftehamn lever kvar med någon bra mataffär.




Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Skelleftehamn där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Skelleftehamn där ni kan köpa livsmedel

Albatross Livs- o. Video HB

Södra Hamngatan 30

ICA Supermarket

S:T Örjansvägen 6