ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Livs i Robertsfors - Livsmedel och mat i Robertsfors
Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Robertsfors

Livsmedel i Robertsfors

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 2) i Robertsfors och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Västerbotten som ligger i närheten av Robertsfors. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Robertsfors.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Robertsfors i Västerbotten och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Robertsfors lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Robertsfors där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Robertsfors där ni kan köpa livsmedel

Coop Konsum

Storgatan 31

915 31 Robertsfors

0934-397 70

ICA Supermarket Diamanten

Storgatan 30

915 32 Robertsfors

0934-553 45