Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Malå

Livsmedel i Malå

Det finns totalt 3 livsmedelsaffärer i Malå där flera av dessa matvarubutiker har flera anställda som är bra på livsmedel och kan hjälp di att hitta rätt mat i butiken. Det kan vara svårt i Malå att hitta den bästa livsmedelbutiken som gärna håller ett lågt pris. Ofta är det bra att själv handla i alla speceriaffärerna för att skaffa sig en uppfattning och vilken mataffär som man tycker verkar bäst och som man vill gynna. Information, betyg och omdöme om olika matvaruaffärer i Malå är ofta svårt att hitta på nätet.


Då det i Malå och i Västerbotten finns många livsmedelsbutiker där ni kan köpa livsmedel, matvaror, specerier och andra födoämnen är det bra att kontakta flera av dem för att skaffa sig en bättre känsla för butiken. Tänk också på att det är viktigt att gynna de mindre livsmedelbutikerna så att dessa närbutiker finns kvar även i framtiden för att undvika långa då man behöver köpa en liter mjölk eller liknande.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Malå där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Malå där ni kan köpa livsmedel

ICA Supermarket

Torget 1

930 70 Malå

0953-106 63

Coop Konsum

Storgatan 37

930 70 Malå

0953-346 60

STATOIL

Storgatan 11

930 70 Malå

0953-104 41