Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Borgafjäll

Livsmedel i Borgafjäll

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 1) i Borgafjäll och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Västerbotten som ligger i närheten av Borgafjäll. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Borgafjäll.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Borgafjäll i Västerbotten och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Borgafjäll lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Borgafjäll där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Borgafjäll där ni kan köpa livsmedel

ICA Nära Borgafjällens Lanthandel

Borgafjäll

917 04 Borgafjäll

0942-420 21