Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och Livsmedelsaffärer

Livs i Boliden

Livsmedel i Boliden

Det finns totalt 3 livsmedelsaffärer i Boliden där flera av dessa matvarubutiker har flera anställda som är bra på livsmedel och kan hjälp di att hitta rätt mat i butiken. Det kan vara svårt i Boliden att hitta den bästa livsmedelbutiken som gärna håller ett lågt pris. Ofta är det bra att själv handla i alla speceriaffärerna för att skaffa sig en uppfattning och vilken mataffär som man tycker verkar bäst och som man vill gynna. Information, betyg och omdöme om olika matvaruaffärer i Boliden är ofta svårt att hitta på nätet.


Då det i Boliden och i Västerbotten finns många livsmedelsbutiker där ni kan köpa livsmedel, matvaror, specerier och andra födoämnen är det bra att kontakta flera av dem för att skaffa sig en bättre känsla för butiken. Tänk också på att det är viktigt att gynna de mindre livsmedelbutikerna så att dessa närbutiker finns kvar även i framtiden för att undvika långa då man behöver köpa en liter mjölk eller liknande.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Boliden där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Boliden där ni kan köpa livsmedel

ICA Nära Björks Lanthandel

Kusfors 33

ICA Nära Extra

Torget 3

ICA Supermarket

Finnforsvägen 34