Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Östhammar

Livsmedel i Östhammar

Det finns totalt 3 livsmedelsaffärer i Östhammar där flera av dessa matvarubutiker har flera anställda som är bra på livsmedel och kan hjälp di att hitta rätt mat i butiken. Det kan vara svårt i Östhammar att hitta den bästa livsmedelbutiken som gärna håller ett lågt pris. Ofta är det bra att själv handla i alla speceriaffärerna för att skaffa sig en uppfattning och vilken mataffär som man tycker verkar bäst och som man vill gynna. Information, betyg och omdöme om olika matvaruaffärer i Östhammar är ofta svårt att hitta på nätet.


Då det i Östhammar och i Uppsala län finns många livsmedelsbutiker där ni kan köpa livsmedel, matvaror, specerier och andra födoämnen är det bra att kontakta flera av dem för att skaffa sig en bättre känsla för butiken. Tänk också på att det är viktigt att gynna de mindre livsmedelbutikerna så att dessa närbutiker finns kvar även i framtiden för att undvika långa då man behöver köpa en liter mjölk eller liknande.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Östhammar där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Östhammar där ni kan köpa livsmedel

Coop Extra

Energivägen 2

742 34 Östhammar

010-741 26 90

ICA Supermarket

Borgmästarplan

742 31 Östhammar

0173-100 03

Coop Konsum

Klockstapelsgatan 1

742 32 Östhammar

010-741 27 20