Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Östervåla

Livsmedel i Östervåla

Det finns totalt 3 livsmedelsaffärer i Östervåla där flera av dessa matvarubutiker har flera anställda som är bra på livsmedel och kan hjälp di att hitta rätt mat i butiken. Det kan vara svårt i Östervåla att hitta den bästa livsmedelbutiken som gärna håller ett lågt pris. Ofta är det bra att själv handla i alla speceriaffärerna för att skaffa sig en uppfattning och vilken mataffär som man tycker verkar bäst och som man vill gynna. Information, betyg och omdöme om olika matvaruaffärer i Östervåla är ofta svårt att hitta på nätet.


Då det i Östervåla och i Uppsala län finns många livsmedelsbutiker där ni kan köpa livsmedel, matvaror, specerier och andra födoämnen är det bra att kontakta flera av dem för att skaffa sig en bättre känsla för butiken. Tänk också på att det är viktigt att gynna de mindre livsmedelbutikerna så att dessa närbutiker finns kvar även i framtiden för att undvika långa då man behöver köpa en liter mjölk eller liknande.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Östervåla där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Östervåla där ni kan köpa livsmedel

Tempo City Livs

Stora Torget 3A

740 46 Östervåla

0292-101 93

Köttboden Östervåla

Dalvägen 13

740 46 Östervåla

0292-508 30

Coop Konsum

Torgvägen 6

740 46 Östervåla

010-741 27 40