Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och Livsmedelsaffärer

Livs i Karlholmsbruk

Livsmedel i Karlholmsbruk

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 2) i Karlholmsbruk och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Uppsala län som ligger i närheten av Karlholmsbruk. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Karlholmsbruk.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Karlholmsbruk i Uppsala län och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Karlholmsbruk lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Karlholmsbruk där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Karlholmsbruk där ni kan köpa livsmedel

Coop Konsum

Nöttövägen 5

Karlholmsbruks Bensin & Livs

Mellanbovägen 29