Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och Livsmedelsaffärer

Livs i Gimo

Livsmedel i Gimo

Det finns totalt 3 livsmedelsaffärer i Gimo där flera av dessa matvarubutiker har flera anställda som är bra på livsmedel och kan hjälp di att hitta rätt mat i butiken. Det kan vara svårt i Gimo att hitta den bästa livsmedelbutiken som gärna håller ett lågt pris. Ofta är det bra att själv handla i alla speceriaffärerna för att skaffa sig en uppfattning och vilken mataffär som man tycker verkar bäst och som man vill gynna. Information, betyg och omdöme om olika matvaruaffärer i Gimo är ofta svårt att hitta på nätet.


Då det i Gimo och i Uppsala län finns många livsmedelsbutiker där ni kan köpa livsmedel, matvaror, specerier och andra födoämnen är det bra att kontakta flera av dem för att skaffa sig en bättre känsla för butiken. Tänk också på att det är viktigt att gynna de mindre livsmedelbutikerna så att dessa närbutiker finns kvar även i framtiden för att undvika långa då man behöver köpa en liter mjölk eller liknande.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Gimo där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Gimo där ni kan köpa livsmedel

City Livs

Köpmangatan 2

Mysinge Livs

Solängsgatan 1

ICA Supermarket Gimohallen

Köpmangatan 1