Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och Livsmedelsaffärer

Livs i Stockholm-Arlanda

Livsmedel i Stockholm-Arlanda

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 2) i Stockholm-Arlanda och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Stockholms län som ligger i närheten av Stockholm-Arlanda. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Stockholm-Arlanda.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Stockholm-Arlanda i Stockholms län och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Stockholm-Arlanda lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Stockholm-Arlanda där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Stockholm-Arlanda där ni kan köpa livsmedel

Pressbyrån

Arlanda Flygplats

Pressbyrån

Sky City