Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och Livsmedelsaffärer

Livs i Kungsängen

Livsmedel i Kungsängen

Det finns totalt 5 livsmedelsaffärer i Kungsängen där flera av dessa matvarubutiker har flera anställda som är bra på livsmedel och kan hjälp di att hitta rätt mat i butiken. Det kan vara svårt i Kungsängen att hitta den bästa livsmedelbutiken som gärna håller ett lågt pris. Ofta är det bra att själv handla i alla speceriaffärerna för att skaffa sig en uppfattning och vilken mataffär som man tycker verkar bäst och som man vill gynna. Information, betyg och omdöme om olika matvaruaffärer i Kungsängen är ofta svårt att hitta på nätet.


Då det i Kungsängen och i Stockholms län finns många livsmedelsbutiker där ni kan köpa livsmedel, matvaror, specerier och andra födoämnen är det bra att kontakta flera av dem för att skaffa sig en bättre känsla för butiken. Tänk också på att det är viktigt att gynna de mindre livsmedelbutikerna så att dessa närbutiker finns kvar även i framtiden för att undvika långa då man behöver köpa en liter mjölk eller liknande.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Kungsängen där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Kungsängen där ni kan köpa livsmedel

Coop Forum

Energivägen 2

ICA Nära

Torget 1

LiDL

Pettersbergsvägen 1

Coop Konsum

Furuhällsplan 4-8

Coop Konsum

Hjortronvägen 1