Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Grisslehamn

Livsmedel i Grisslehamn

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 2) i Grisslehamn och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Stockholms län som ligger i närheten av Grisslehamn. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Grisslehamn.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Grisslehamn i Stockholms län och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Grisslehamn lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Grisslehamn där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Grisslehamn där ni kan köpa livsmedel

Små Nära Ting Eva o. Marianne

Centrumhuset

760 45 Grisslehamn

0175-301 89

ICA Nära Grisslehamns Livs

Centrum

760 45 Grisslehamn

0175-300 73