Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Enskededalen

Livsmedel i Enskededalen

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 2) i Enskededalen och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Stockholms län som ligger i närheten av Enskededalen. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Enskededalen.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Enskededalen i Stockholms län och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Enskededalen lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Enskededalen där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Enskededalen där ni kan köpa livsmedel

Coop Nära

Gamla Tyresövägen 374

121 34 Enskededalen

010-741 79 20

ICA Supermarket

Dalens Allé 5

121 31 Enskededalen

08-448 09 60