Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Flen

Livsmedel i Flen

Det finns totalt 3 livsmedelsaffärer i Flen där flera av dessa matvarubutiker har flera anställda som är bra på livsmedel och kan hjälp di att hitta rätt mat i butiken. Det kan vara svårt i Flen att hitta den bästa livsmedelbutiken som gärna håller ett lågt pris. Ofta är det bra att själv handla i alla speceriaffärerna för att skaffa sig en uppfattning och vilken mataffär som man tycker verkar bäst och som man vill gynna. Information, betyg och omdöme om olika matvaruaffärer i Flen är ofta svårt att hitta på nätet.


Då det i Flen och i Södermanland finns många livsmedelsbutiker där ni kan köpa livsmedel, matvaror, specerier och andra födoämnen är det bra att kontakta flera av dem för att skaffa sig en bättre känsla för butiken. Tänk också på att det är viktigt att gynna de mindre livsmedelbutikerna så att dessa närbutiker finns kvar även i framtiden för att undvika långa då man behöver köpa en liter mjölk eller liknande.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Flen där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Flen där ni kan köpa livsmedel

ICA Kvantum

Norra Kungsgatan 8

642 37 Flen

0157-140 60

Coop Extra

Götgatan 1

642 37 Flen

010-741 44 80

WiLLY:S

Tegelvägen 2

642 32 Flen

0157-246 70