Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Lönsboda

Livsmedel i Lönsboda

Det finns totalt 3 livsmedelsaffärer i Lönsboda där flera av dessa matvarubutiker har flera anställda som är bra på livsmedel och kan hjälp di att hitta rätt mat i butiken. Det kan vara svårt i Lönsboda att hitta den bästa livsmedelbutiken som gärna håller ett lågt pris. Ofta är det bra att själv handla i alla speceriaffärerna för att skaffa sig en uppfattning och vilken mataffär som man tycker verkar bäst och som man vill gynna. Information, betyg och omdöme om olika matvaruaffärer i Lönsboda är ofta svårt att hitta på nätet.


Då det i Lönsboda och i Skåne finns många livsmedelsbutiker där ni kan köpa livsmedel, matvaror, specerier och andra födoämnen är det bra att kontakta flera av dem för att skaffa sig en bättre känsla för butiken. Tänk också på att det är viktigt att gynna de mindre livsmedelbutikerna så att dessa närbutiker finns kvar även i framtiden för att undvika långa då man behöver köpa en liter mjölk eller liknande.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Lönsboda där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Lönsboda där ni kan köpa livsmedel

Konsumentföreningen Göta Ek för

Östra Järnvägsgatan 6

280 70 Lönsboda

0479-200 14

STATOIL

Loshultsvägen 9

280 70 Lönsboda

0479-203 00

ICA Nära

Bredgatan 1

280 70 Lönsboda

0479-202 05