Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Gärds Köpinge

Livsmedel i Gärds Köpinge

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 1) i Gärds Köpinge och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Skåne som ligger i närheten av Gärds Köpinge. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Gärds Köpinge.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Gärds Köpinge i Skåne och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Gärds Köpinge lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Gärds Köpinge där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Gärds Köpinge där ni kan köpa livsmedel

Tempo

Fredrika Bremers Väg 30

291 77 Gärds Köpinge

044-23 55 50