Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Beddingestrand

Livsmedel i Beddingestrand

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 2) i Beddingestrand och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Skåne som ligger i närheten av Beddingestrand. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Beddingestrand.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Beddingestrand i Skåne och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Beddingestrand lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Beddingestrand där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Beddingestrand där ni kan köpa livsmedel

Matöppet

Beddinge Strandväg 104

231 75 Beddingestrand

0410-241 02

Strandköp

Beddinge Strandväg 22

231 75 Beddingestrand

0410-251 24