Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Fellingsbro

Livsmedel i Fellingsbro

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 2) i Fellingsbro och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Örebro län som ligger i närheten av Fellingsbro. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Fellingsbro.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Fellingsbro i Örebro län och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Fellingsbro lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Fellingsbro där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Fellingsbro där ni kan köpa livsmedel

Björklida Grill & Närbutik

Bergsvägen 49

732 71 Fellingsbro

0581-62 05 62

Hemköp

Bergsvägen 37

732 71 Fellingsbro

0581-62 00 53