Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Riksgränsen

Livsmedel i Riksgränsen

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 1) i Riksgränsen och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Norrbotten som ligger i närheten av Riksgränsen. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Riksgränsen.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Riksgränsen i Norrbotten och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Riksgränsen lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Riksgränsen där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Riksgränsen där ni kan köpa livsmedel

Coop Konsum Katterjåkk

Katterjåkk

981 94 Riksgränsen

0980-757 00