Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och Livsmedelsaffärer

Livs i Pajala

Livsmedel i Pajala

Det finns totalt 6 livsmedelsaffärer i Pajala där flera av dessa matvarubutiker har flera anställda som är bra på livsmedel och kan hjälp di att hitta rätt mat i butiken. Det kan vara svårt i Pajala att hitta den bästa livsmedelbutiken som gärna håller ett lågt pris. Ofta är det bra att själv handla i alla speceriaffärerna för att skaffa sig en uppfattning och vilken mataffär som man tycker verkar bäst och som man vill gynna. Information, betyg och omdöme om olika matvaruaffärer i Pajala är ofta svårt att hitta på nätet.


Då det i Pajala och i Norrbotten finns många livsmedelsbutiker där ni kan köpa livsmedel, matvaror, specerier och andra födoämnen är det bra att kontakta flera av dem för att skaffa sig en bättre känsla för butiken. Tänk också på att det är viktigt att gynna de mindre livsmedelbutikerna så att dessa närbutiker finns kvar även i framtiden för att undvika långa då man behöver köpa en liter mjölk eller liknande.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Pajala där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Pajala där ni kan köpa livsmedel

ICA Nära Malmen

Tornedalsvägen 4

ICA Nära Lahtis

Kaunisjoensuu 4

Menigo Muoniodalens Servicecentrum

Kitkiöjärvi 123

Coop Konsum

Förvaltningsvägen 2

Aro:s Livs

Kaunisvaara 5164


Fler livsmedelsbutiker med mat i Pajala

Olsens Livs AB

Sattajärvi 82