Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Övre Soppero

Livsmedel i Övre Soppero

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 1) i Övre Soppero och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Norrbotten som ligger i närheten av Övre Soppero. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Övre Soppero.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Övre Soppero i Norrbotten och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Övre Soppero lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Övre Soppero där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Övre Soppero där ni kan köpa livsmedel

Laestadius Kött & Vilt AB

Övre Soppero

980 14 Övre Soppero

0981-302 13