Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och Livsmedelsaffärer

Livs i Kalix

Livsmedel i Kalix

Det finns totalt 9 livsmedelsaffärer i Kalix där flera av dessa matvarubutiker har flera anställda som är bra på livsmedel och kan hjälp di att hitta rätt mat i butiken. Det kan vara svårt i Kalix att hitta den bästa livsmedelbutiken som gärna håller ett lågt pris. Ofta är det bra att själv handla i alla speceriaffärerna för att skaffa sig en uppfattning och vilken mataffär som man tycker verkar bäst och som man vill gynna. Information, betyg och omdöme om olika matvaruaffärer i Kalix är ofta svårt att hitta på nätet.


Då det i Kalix och i Norrbotten finns många livsmedelsbutiker där ni kan köpa livsmedel, matvaror, specerier och andra födoämnen är det bra att kontakta flera av dem för att skaffa sig en bättre känsla för butiken. Tänk också på att det är viktigt att gynna de mindre livsmedelbutikerna så att dessa närbutiker finns kvar även i framtiden för att undvika långa då man behöver köpa en liter mjölk eller liknande.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Kalix där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Kalix där ni kan köpa livsmedel

ICA Nära Drugstore

Strandgatan 26

ICA Supermarket

Strandgatan 8

WiLLY:S

Strandgatan 10

OKQ8 Bilvård

Parallellgatan

Hemköp

Strandgatan 10


Fler livsmedelsbutiker med mat i Kalix

Coop Forum

Strandgatan 22

Service Centrum i Övre Bygden

Vitvattnet

ICA Supermarket Näsbyn

Flygfältsvägen 27

Näsbyns Minilivs

Näsbyvägen 17