Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och Livsmedelsaffärer

Livs i Kalix-Nyborg

Livsmedel i Kalix-Nyborg

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 2) i Kalix-Nyborg och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Norrbotten som ligger i närheten av Kalix-Nyborg. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Kalix-Nyborg.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Kalix-Nyborg i Norrbotten och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Kalix-Nyborg lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Kalix-Nyborg där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Kalix-Nyborg där ni kan köpa livsmedel

ICA Nära Träffen

Centralvägen 18

OKQ8 Nyborgs Livs & Bensin

Sörholmsvägen 2