Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och Livsmedelsaffärer

Livs i Boden

Livsmedel i Boden

Det finns totalt 9 livsmedelsaffärer i Boden där flera av dessa matvarubutiker har flera anställda som är bra på livsmedel och kan hjälp di att hitta rätt mat i butiken. Det kan vara svårt i Boden att hitta den bästa livsmedelbutiken som gärna håller ett lågt pris. Ofta är det bra att själv handla i alla speceriaffärerna för att skaffa sig en uppfattning och vilken mataffär som man tycker verkar bäst och som man vill gynna. Information, betyg och omdöme om olika matvaruaffärer i Boden är ofta svårt att hitta på nätet.


Då det i Boden och i Norrbotten finns många livsmedelsbutiker där ni kan köpa livsmedel, matvaror, specerier och andra födoämnen är det bra att kontakta flera av dem för att skaffa sig en bättre känsla för butiken. Tänk också på att det är viktigt att gynna de mindre livsmedelbutikerna så att dessa närbutiker finns kvar även i framtiden för att undvika långa då man behöver köpa en liter mjölk eller liknande.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Boden där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Boden där ni kan köpa livsmedel

Bättre Liv & Hälsa

Kommendörsgatan 9

Coop Forum

Kungsgatan 42

OKQ8

Brogatan 32

Coop Konsum

Drottninggatan 41

ICA Supermarket

Svartbyvägen 2


Fler livsmedelsbutiker med mat i Boden

ICA Kvantum

Lulevägen 27

Stinsen Handlarn

Kungsgatan 16

Pressbyrån

Stationsgatan 8

Handal Brothers KB

Kungsgatan 26