Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Strömsnäsbruk

Livsmedel i Strömsnäsbruk

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 2) i Strömsnäsbruk och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Kronoberg som ligger i närheten av Strömsnäsbruk. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Strömsnäsbruk.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Strömsnäsbruk i Kronoberg och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Strömsnäsbruk lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Strömsnäsbruk där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Strömsnäsbruk där ni kan köpa livsmedel

Sveaplans Frukt & Grönt

Lagastigsgatan 65

287 31 Strömsnäsbruk

031-13 33 71

ICA Nära

Lagastigsgatan 30

287 31 Strömsnäsbruk

0433-206 61