Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och Livsmedelsaffärer

Livs i Ljungby

Livsmedel i Ljungby

Det finns totalt 10 livsmedelsaffärer i Ljungby där flera av dessa matvarubutiker har flera anställda som är bra på livsmedel och kan hjälp di att hitta rätt mat i butiken. Det kan vara svårt i Ljungby att hitta den bästa livsmedelbutiken som gärna håller ett lågt pris. Ofta är det bra att själv handla i alla speceriaffärerna för att skaffa sig en uppfattning och vilken mataffär som man tycker verkar bäst och som man vill gynna. Information, betyg och omdöme om olika matvaruaffärer i Ljungby är ofta svårt att hitta på nätet.


Då det i Ljungby och i Kronoberg finns många livsmedelsbutiker där ni kan köpa livsmedel, matvaror, specerier och andra födoämnen är det bra att kontakta flera av dem för att skaffa sig en bättre känsla för butiken. Tänk också på att det är viktigt att gynna de mindre livsmedelbutikerna så att dessa närbutiker finns kvar även i framtiden för att undvika långa då man behöver köpa en liter mjölk eller liknande.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Ljungby där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Ljungby där ni kan köpa livsmedel

KONSUM

Drottninggatan 36

Hemköp

Stationsgatan 2

Matöppet

Södra Ljunga

ICA Nära Thages Livs

Bolmstadsvägen 20

City Gross

Ringvägen 3A


Fler livsmedelsbutiker med mat i Ljungby

Sandströms Skafferi

Eskilsgatan 5

Maxi ICA Stormarknad

Drottninggatan 34

Shell 7-Eleven

Märta Ljungbergsvägen 56

AG:s

Märta Ljungbergsvägen 58

Netto

Vislandavägen 10-12