ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Livs i Vissefjärda - Livsmedel och mat i Vissefjärda
Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Vissefjärda

Livsmedel i Vissefjärda

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 1) i Vissefjärda och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Kalmar län som ligger i närheten av Vissefjärda. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Vissefjärda.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Vissefjärda i Kalmar län och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Vissefjärda lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Vissefjärda där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Vissefjärda där ni kan köpa livsmedel

ICA Nära

Nygatan 2

360 60 Vissefjärda

0471-200 33