Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Timmernabben

Livsmedel i Timmernabben

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 2) i Timmernabben och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Kalmar län som ligger i närheten av Timmernabben. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Timmernabben.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Timmernabben i Kalmar län och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Timmernabben lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Timmernabben där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Timmernabben där ni kan köpa livsmedel

Tempo

Nyemålavägen 4

380 52 Timmernabben

0499-230 32

Nabbens Rökeri & Fisk

Fiskarvägen 2

380 52 Timmernabben

0499-232 32