Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Påskallavik

Livsmedel i Påskallavik

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 1) i Påskallavik och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Kalmar län som ligger i närheten av Påskallavik. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Påskallavik.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Påskallavik i Kalmar län och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Påskallavik lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Påskallavik där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Påskallavik där ni kan köpa livsmedel

Konsumentfören. Oskarshamn

Kustvägen 47

570 90 Påskallavik

0491-911 94