Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Ljungbyholm

Livsmedel i Ljungbyholm

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 2) i Ljungbyholm och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Kalmar län som ligger i närheten av Ljungbyholm. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Ljungbyholm.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Ljungbyholm i Kalmar län och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Ljungbyholm lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Ljungbyholm där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Ljungbyholm där ni kan köpa livsmedel

Perssons Livs Sten-åke Persson

Möregårdsvägen 38

388 96 Ljungbyholm

0480-44 02 15

ICA Supermarket Stinsen

Mörevägen 22

388 30 Ljungbyholm

0480-300 76