ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Livs i Blomstermåla - Livsmedel och mat i Blomstermåla
Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Blomstermåla

Livsmedel i Blomstermåla

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 1) i Blomstermåla och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Kalmar län som ligger i närheten av Blomstermåla. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Blomstermåla.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Blomstermåla i Kalmar län och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Blomstermåla lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Blomstermåla där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Blomstermåla där ni kan köpa livsmedel

Coop Konsum

Mönsteråsvägen 8

384 31 Blomstermåla

0499-200 26