Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Norrahammar

Livsmedel i Norrahammar

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 2) i Norrahammar och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Jönköping län som ligger i närheten av Norrahammar. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Norrahammar.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Norrahammar i Jönköping län och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Norrahammar lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Norrahammar där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Norrahammar där ni kan köpa livsmedel

Norrahammars Spelbutik

Hammarvägen 64

562 32 Norrahammar

036-604 57

Coop Konsum

Georgslid 1

562 32 Norrahammar

036-603 05