Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och Livsmedelsaffärer





Livs i Storsjö Kapell

Livsmedel i Storsjö Kapell

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 1) i Storsjö Kapell och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Jämtland som ligger i närheten av Storsjö Kapell. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Storsjö Kapell.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Storsjö Kapell i Jämtland och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Storsjö Kapell lever kvar med någon bra mataffär.




Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Storsjö Kapell där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Storsjö Kapell där ni kan köpa livsmedel

HANDLAR´N Storsjö Lanthandel

Kyrkbyn