ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Livs i Funäsdalen - Livsmedel och mat i Funäsdalen
Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Funäsdalen

Livsmedel i Funäsdalen

Det finns totalt 3 livsmedelsaffärer i Funäsdalen där flera av dessa matvarubutiker har flera anställda som är bra på livsmedel och kan hjälp di att hitta rätt mat i butiken. Det kan vara svårt i Funäsdalen att hitta den bästa livsmedelbutiken som gärna håller ett lågt pris. Ofta är det bra att själv handla i alla speceriaffärerna för att skaffa sig en uppfattning och vilken mataffär som man tycker verkar bäst och som man vill gynna. Information, betyg och omdöme om olika matvaruaffärer i Funäsdalen är ofta svårt att hitta på nätet.


Då det i Funäsdalen och i Jämtland finns många livsmedelsbutiker där ni kan köpa livsmedel, matvaror, specerier och andra födoämnen är det bra att kontakta flera av dem för att skaffa sig en bättre känsla för butiken. Tänk också på att det är viktigt att gynna de mindre livsmedelbutikerna så att dessa närbutiker finns kvar även i framtiden för att undvika långa då man behöver köpa en liter mjölk eller liknande.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Funäsdalen där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Funäsdalen där ni kan köpa livsmedel

Coop Konsum

Rörosvägen 40

840 95 Funäsdalen

010-741 17 10

ICA Supermarket Enqvist

Rörosvägen 13

840 95 Funäsdalen

0684-210 07

Messlingen Fjällby

Messlingen 210

840 95 Funäsdalen

0684-261 80