Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Österfärnebo

Livsmedel i Österfärnebo

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 2) i Österfärnebo och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Gävleborg som ligger i närheten av Österfärnebo. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Österfärnebo.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Österfärnebo i Gävleborg och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Österfärnebo lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Österfärnebo där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Österfärnebo där ni kan köpa livsmedel

Liw Bengt-Erik

Grönsinkavägen 108

810 20 Österfärnebo

070-433 01 18

ICA Nära Färnebo Livs

Färnebovägen 903

810 20 Österfärnebo

0291-200 03