Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och Livsmedelsaffärer

Livs i Stora Skedvi

Livsmedel i Stora Skedvi

Det inte finns så ett stort antal livsmedelsbutiker (bara 1) i Stora Skedvi och därför är det viktigt att dessa finns kvar även i framtiden och man bör undvika att köpa sina matvaror eller livsmedel på någon större ort i Dalarna som ligger i närheten av Stora Skedvi. Tänk också på att kostnaden för att handla mat dels beror på priset på maten men också att det kostar 30-50 kr/mil att åka bil vilket ni kan bli tvungna att göra varje gång ni behöver ett ägg eller en liter mjölk om det inte finns någon mataffär kvar i Stora Skedvi.


Det finns naturligtvis fler livsmedelsbutiker i närheten av Stora Skedvi i Dalarna och för någon av dessa stora livsmedelsbutiker kan ägaren till butiken tjäna 20 Mkr varje år och därför är det viktigt att stödköpa mat i de mindre matvaruaffärerna så att konkurrensen bibehålls och att Stora Skedvi lever kvar med någon bra mataffär.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Stora Skedvi där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Stora Skedvi där ni kan köpa livsmedel

ICA Nära Skedvihallen

Landsvägen 30