Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Malung

Livsmedel i Malung

Det finns totalt 3 livsmedelsaffärer i Malung där flera av dessa matvarubutiker har flera anställda som är bra på livsmedel och kan hjälp di att hitta rätt mat i butiken. Det kan vara svårt i Malung att hitta den bästa livsmedelbutiken som gärna håller ett lågt pris. Ofta är det bra att själv handla i alla speceriaffärerna för att skaffa sig en uppfattning och vilken mataffär som man tycker verkar bäst och som man vill gynna. Information, betyg och omdöme om olika matvaruaffärer i Malung är ofta svårt att hitta på nätet.


Då det i Malung och i Dalarna finns många livsmedelsbutiker där ni kan köpa livsmedel, matvaror, specerier och andra födoämnen är det bra att kontakta flera av dem för att skaffa sig en bättre känsla för butiken. Tänk också på att det är viktigt att gynna de mindre livsmedelbutikerna så att dessa närbutiker finns kvar även i framtiden för att undvika långa då man behöver köpa en liter mjölk eller liknande.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Malung där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Malung där ni kan köpa livsmedel

Hemköpskedjan AB

Grönlandsvägen 23

782 31 Malung

0280-125 10

ICA Supermarket

Grönlandsvägen 30

782 31 Malung

0280-100 20

LiDL

Lisagatan 45

782 31 Malung

020-190 80 70