Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Leksand

Livsmedel i Leksand

Det finns totalt 3 livsmedelsaffärer i Leksand där flera av dessa matvarubutiker har flera anställda som är bra på livsmedel och kan hjälp di att hitta rätt mat i butiken. Det kan vara svårt i Leksand att hitta den bästa livsmedelbutiken som gärna håller ett lågt pris. Ofta är det bra att själv handla i alla speceriaffärerna för att skaffa sig en uppfattning och vilken mataffär som man tycker verkar bäst och som man vill gynna. Information, betyg och omdöme om olika matvaruaffärer i Leksand är ofta svårt att hitta på nätet.


Då det i Leksand och i Dalarna finns många livsmedelsbutiker där ni kan köpa livsmedel, matvaror, specerier och andra födoämnen är det bra att kontakta flera av dem för att skaffa sig en bättre känsla för butiken. Tänk också på att det är viktigt att gynna de mindre livsmedelbutikerna så att dessa närbutiker finns kvar även i framtiden för att undvika långa då man behöver köpa en liter mjölk eller liknande.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Leksand där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Leksand där ni kan köpa livsmedel

Hemköp Leksand

Leksandsvägen 24

793 31 Leksand

0247-129 10

ICA Supermarket

Torget 2

793 31 Leksand

0247-123 85

Coop Konsum

Leksandsvägen

793 31 Leksand

010-741 18 80