Livs - Allt du behöver veta om Livsmedel och LivsmedelsaffärerLivs i Enviken

Livsmedel i Enviken

Det finns totalt 3 livsmedelsaffärer i Enviken där flera av dessa matvarubutiker har flera anställda som är bra på livsmedel och kan hjälp di att hitta rätt mat i butiken. Det kan vara svårt i Enviken att hitta den bästa livsmedelbutiken som gärna håller ett lågt pris. Ofta är det bra att själv handla i alla speceriaffärerna för att skaffa sig en uppfattning och vilken mataffär som man tycker verkar bäst och som man vill gynna. Information, betyg och omdöme om olika matvaruaffärer i Enviken är ofta svårt att hitta på nätet.


Då det i Enviken och i Dalarna finns många livsmedelsbutiker där ni kan köpa livsmedel, matvaror, specerier och andra födoämnen är det bra att kontakta flera av dem för att skaffa sig en bättre känsla för butiken. Tänk också på att det är viktigt att gynna de mindre livsmedelbutikerna så att dessa närbutiker finns kvar även i framtiden för att undvika långa då man behöver köpa en liter mjölk eller liknande.
Bäst att komma i kontakt med en bra livsmedelsbutik i Enviken där ni kan köpa mat och specerier är att välja någon mataffär nedan:


Alla matvarubutiker i Enviken där ni kan köpa livsmedel

Tänger Handel

Övertänger 2225

790 26 Enviken

0246-241 32

Bingsjö Lanthandel

Bingsjö

790 26 Enviken

0246-400 94

Tempo Enviken

Tornvägen 5

790 26 Enviken

0246-230 56